Magunkról

A szivattyujavitasa.hu weboldal tulajdonosa a Spiculum Kft., amely egy családi vállalkozás. A cégalapító több mint 18 éve foglalkozik szivattyújavítással, szivattyúszereléssel, valamint szivattyú felújítással és szivattyú karbantartással.

Cégünk lakossági és vállalati ügyfelek számára egyaránt vállal szivattyújavítást, felújítást és karbantartást, de az új szivattyúk beépítése is az általunk vállalt munkák közé tartozik. Sok éves szakmai tapasztalatunknak és üzleti kapcsolatainknak köszönhetően szinte bármilyen szennyvízszivattyú, vákuumszivattyúk, fűtés-keringető szivattyúk, klímaszivattyúk, nyomás-fokozó szivattyúk, búvárszivattyúk, öntözőrendszer szivattyúk, úszómedence szivattyúk és hidrofor tartályok javítását elvállaljuk, ha kell, a szükséges alkatrészeket rövid határidőn belül beszerezzük. A szivattyúk zavartalan működéséhez szükséges háttér megteremtésének érdekében szivattyúk karbantartását is vállaljuk.

Munkánkat szakértelem, precizitás, megbízhatóság és rövid vállalási határidő jellemzi. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket teljes mértékben kiszolgáljuk, igényeiket maximálisan kielégítsük. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyen, és újra és újra minket válasszanak. Úgy a lakossági, mint a vállalati ügyfelek részére, nemcsak munkaidőben és munkaidőn túl, de akár hétvégén és éjszaka is vállalunk szivattyújavítást.

 
 

Ajánlatkérés