Szivattyú felújítás

content_pic_02.jpg

 

A szivattyú felújítás lehet részleges és teljes felújítás. A részleges szivattyú felújítás tulajdonképpen szivattyújavítást jelent, hiszen erre a szivattyú meghibásodása során kerül sor. A részleges szivattyú felújításkor nem kerül sor a meghibásodott alkatrészt teljes cseréjére, hanem javítással, tekercseléssel, esetleg az apróbb csavarok, tömítések cseréjével a régi, hibás szivattyúalkatrészt felújítjuk.

A teljes szivattyú felújításra a szivattyú meghibásodása, korszerűsítése és karbantartása alkalmával kerül sor. Ez esetben szivattyút darabjaira szedjük, a meghibásodott, vagy a még nem rossz, de már elöregedett, elhasználódott alkatrészeket, csavarokat és tömítéseket újakra cseréljük, a szivattyút teljesen megtisztítjuk és újrafestjük, majd összeszereljük.

A már meglévő szivattyú felújítása vagy felújított szivattyú vásárlása jelentős költségmegtakarítást jelenthet.

Az általunk elvégzett szivattyú felújításra, ill. a nálunk vásárolt felújított szivattyúkra 6 hónap garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

  • a szivattyú vagy a berendezés szakszerűtlen üzemeltetése és használata

  • az előírt és javasolt karbantartási munkák elvégzésének hiánya

  • a szivattyú javításának kísérlete, illetve annak bárminemű módosítása

  • a szivattyú szándékos rongálása

  • a szivattyú készülék baleset vagy elemi kár következtében keletkezett meghibásodása. (villámcsapás, szállítás közbeni sérülés stb.)

  • a normál használat mellett elhasználódó, elkopó alkatrészekre (pl: csapágy, csúszógyűrű, járókerék)

 
 

Ajánlatkérés